Monden

FOTO: Un pompier din Năsăud reprezintă România la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness

 -  - 


Sergent major Vlad Bozomală este pompier salvator în cadrul Secţiei de Pompieri Năsăud. A absolvit, în acest an, Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești și, de câteva luni, luptă să salveze cât mai multe vieţi din zona Năsăudului.

Vlad Bozomală reprezintă România la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness – categoria Culturism Clasic.

Acesta va concura alături de sportivi de performanţă din mai multe ţări, de pe toate continentele.

”Este pentru prima data când face parte din lotul reprezentativ al României și, cu siguranţă, are nevoie de toată sustinerea noastră. Vlad, ştim cât de mult te-ai pregătit pentru asta, cât de mult ai așteptat acest moment şi suntem mândri de tine, de toate progresele tale! Pompierii militari bistriţeni sunt alături de colegul nostru! Haideţi să-l susţinem cu toţii!” precizează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Bistrița se desfășoară, în aceste zile, Campionatul Mondial de Culturism și Fitness. Peste 500 de sportivi din 56 de țări vor evolua la Bistrița, cel mai numeros lot fiind cel al României, alcătuit din 50 de sportivi. Ediţia anterioară a evenimentului s-a desfăşurat în Santo Domingo, Republica Dominicană, iar în decizia de alegere a municipiului Bistriţa, pe lângă factorul sportiv a contat şi potenţialul turistic al zonei, ţinând cont că, în general, fiecare sportiv participă însoţit de două persoane.

FOTO: ISU B-N

46 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Un pompier din Năsăud reprezintă România la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.