FOTO: Un tânăr fără experiență a provocat un accident rutier în urma căruia o zonă întreaga a orașului Bistrița a rămas fără energie electrică și gaz

 -  -  82165Un tânăr de doar 18 ani a provocat un accident rutier, duminică seara, în urma căruia o zonă întreagă a municipiului Bistrița a rămas fără energie electrică și gaz.

Accidentul s-a produs aproape de miezul nopții, pe DN 17, la ieșire din municipiul Bistrița spre Unirea.

Un șofer care se afla la volanului unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și a lovit cu mașina un stâlp de electricitate și o conductă de gaz. Se pare că la volanul mașinii se afla un tânăr de doar 18 ani, care abia de curând obținuse permisul de conducere. Pe fondul lipsei de experiență la volan, șoferul a intrat cu viteză în sensul giratoriu din apropiere și apoi nu a mai putut controla mașina, marca BMW, care s-a izbit de o țeavă de gaz.

”În urma impactului a fost rupt și un stalp de electricitate, iar scurgerile de gaz au fost însemnate. Au fost solicitate și echipe de interventie de la furnizorii de gaz și energie electrică. Pompierii militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor, pentru eliminarea riscului producerii unei deflagrații” au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit, dar a scăpat doar cu leziuni ușoare care nu i-au pus viața în pericol. De asemenea, un alt pasager în vârstă de 17 ani din autoturism a scăpat fără răni. Cei doi au refuzat transportul la spital.

FOTO: ISU B-N

8 bookmark
0 notes
1890 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.