FOTO/VIDEO: Un tânăr și-a pierdut viața într-un accident produs la Ilva Mică

 -  -  1367


În această dimineață, un tânăr și-a pierdut viața într-un accident rutier care s-a produs pe raza localității Ilva Mică.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, autovehiculul în care se afla tânărul a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac. La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii Sângeorz-Băi și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Echipajul medical nu a mai putut face altceva decât să constate decesul tânărului.

”La accidentul din Ilva Mică, echipajele SAJ și ISU care au intervenit au găsit o victimă de 21 ani, de sex masculin. Din păcate pentru victimă nu s-a mai putut face nimic, deoarece prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a precizat managerul SAJ Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

”În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac pe malul râului Someș. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi, șoferul autoturismului. Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO: SAJ Bistrița-Năsăud

0 notes
492 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *