FOTO: Verificări și la Intex Năsăud, companie unde șase angajați au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Ce decizii s-au luat

 -  -  1498După vizita la compania Leoni Bistrița, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a ajuns și la compania Intex din Năsăud, unde au fost depistate șase cazuri de COVID-19 în rândul angajaților.

”Am verificat astăzi modul în care se respectă măsurile de protecție la Intex Năsăud, companie care s-a confruntat recent cu câteva cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus apărute în rândul angajaților. Din ceea ce s-a putut constata la vizita prin fabrică, angajații purtau măști, sunt obișnuiți cu acestea, sunt circuite stabilite pentru fluxul de personal, iar în sala de mese, ca și în celelalte locuri pare să se respecte distanțarea socială”, a spus prefectul Stelian Dolha.

Sursa citată a mai precizat că a făcut și câteva sugestii conducerii companiei pentru a limita răspândirea infectărilor cu noul coronavirus.

Le-am spus managerilor companiei că ar fi util sa aibă afișaj precum cel existent la Leoni, prezent în toate zonele vizibile cu informații esențiale, prezentate intuitiv despre cum trebuie să se protejeze fiecare și să-și protejeze colegii de muncă. Aceasta în condițiile în care pandemia ne va da de furcă încă multă vreme și este esențial să deprindem corect măsurile de protecție”, a mai completat prefectul.

La Intex Năsăud au fost confirmate șase cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. În urma acestora, potrivit Mesager 24, conducerea companiei a anunțat că a luat decizia de a testa angajații prin metoda ”pooling”.

Trecem printr-o perioadă pe care nu ne-am dorit-o, în care trebuie să luăm măsuri excepționale pentru a ne asigura că toți angajații noștri vor ajunge acasă sănătoși la familiile lor. Acesta este motivul pentru care am decis să punem în aplicare proceduri și protocoale și mai stricte, să testăm angajații și să ne asigurăm că toți cei care lucrează la Intex sau care vin în contact cu angajații noștri sunt în siguranță”, a declarat managerul general al companiei Intex, Dorel Sima, citat de Mesager 24.ro.

Am verificat în această dimineață modul în care se respectă măsurile de protecție la Intex Năsăud, companie care s-a…

Publicată de Stelian Dolha pe Joi, 16 iulie 2020
0 notes
623 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *