FOTO/VIDEO: A început Conferința județeană de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud. Premierul Viorica Dăncilă, la eveniment

 -  -  1690
La această oră, la Centrul Cultural Dacia din Bistrița se desfășoară Conferința de alegeri a organizaței județene a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud.

La eveniment participă premierul țării, Viorica Dăncilă, vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, alături de mai mulți miniștri din Cabinetul Dăncilă, printre care ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, dar și alți lideri politici social democrați atât de la nivel național, cât și din plan local.

Conferința de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud a început prin intonarea Imnului Național al României. Ulterior, președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a prezentat un raport a ceea ce a reușit să facă în acest mandat al său, în special din postura de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

La această oră, la Centrul Cultural Dacia din Bistrița se desfășoară Conferința de alegeri a organizaței județene a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud. Premierul Viorica Dăncilă,alături de alți lideri naționali și locali ai PSD participa la eveniment.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Vineri, 19 iulie 2019

Lucrările conferinței de alegeri sunt deschise, urmând ca la final să se stabilească noua conducere a organizației județene.

Pentru funcția de președinte a PSD Bistrița-Năsăud, desemnarea celui care va ocupa acest fotoliu este o simplă formalitate, pentru că Emil Radu Moldovan este singurul care și-a depus candidatura. În schimb, în ceea ce privește fotoliile de vicepreședinți există două surprize –  Gabriela Deak – director medical al Spitalului Județean de Urgență Bistrița și Mihaela Ivan – şefa de cabinet de la Instituţia Prefectului.

La conferință au fost convocați 318 membri ai PSD B-N, prezenți la lucrări fiind 309 delegați.

ACTUALIZARE

Emil Radu Moldovan a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației județene a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud. Președintele executiv al partidului a fost ales Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean.

În continuare au fost desemnați 11 vicepreședinți ai PSD B-N, printre care Gabriela Deak, Mihaela Ivan, Ioan Deneş, Bogdan Ivan, Damian Muntean, Cristian Niculae, Vasile Puica, Daniel Suciu, Mircea Romocea, Camelia Tabără, Paul Ştir.

0 notes
815 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *