FOTO/VIDEO: Acțiune a polițiștilor de la Rutieră în Bistrița; peste 100 de șoferi, trași pe dreapta

 -  -  1079


Și în acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul structurilor rutiere au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație. O atenție deosebită a fost acordată depistării celor care conduc sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive.

Astfel, în municipiul Bistrița, ”polițiștii de la Rutieră, împreună cu cei de la Ordine Publică cu atribuții pe această linie, au oprit pentru control peste 100 de autoturisme și au legitimat 112 persoane. Totodată, au fost efectuate aproape 70 de testări cu aparatul etilotest. Ca urmare a abaterilor constatate azi-noapte, în intervalul orar 00.00-04.00, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.500 de lei. Totodată, a fost reținut un permis pentru conducere cu alcoolemie și retras un certificat de înmatriculare”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii recomandă participanților la trafic să respecte regulile de circulație, să adopte un comportament preventiv și să nu se urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice.

0 notes
204 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *