FOTO/VIDEO: Acțiuni de căutare a unui bărbat dispărut, desfășurate de echipe formate din polițiști, pompieri și jandarmi

 -  -  1202


Echipe formate din polițiști, pompieri și jandarmi desfășoară acțiuni de căutare a unui bărbat care a dispărut de mai bine de o săptămână de acasă.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud este vorba despre un bărbat de 64 de ani, care a dispărut de la domiciliu la data de 22 mai.

Până acum, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu luptători de la Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi “Gelu Voievod” au desfășurat căutări în zona barajului, a lacului de acumulare și pe raza pădurii Ghinda din municipiul Bistrița.

În misiune au fost implicați pompieri din cadrul Centrului Operațional și Detașamentului de Pompieri Bistrița, care au desfășurat căutări pe râul Bistrița, cu o barcă de salvare.

Până în prezent, bărbatul nu a fost găsit, iar activitățile de căutare vor fi continuate în perioada următoare.

Bărbatul se numește Bungărdean Florin, are 64 de ani și este din Bistrița. Acesta este căutat la nivel național din data de 22 mai.

Semnalmente: înălțime 160 cm, 58 kg, ochi căprui, păr șaten. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare neagră, încălțăminte sport de culoare albastru deschis, geacă de culoare neagră cu inscripții albe și o bască de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau patrule de poliție, ori să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

VIDEO ddin timpul acțiunilor de căutare AICI.

0 notes
327 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *