Din Bistrita

FOTO/VIDEO: ”Ambasadorii” sportului bistrițean, premiați de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud

 -  - 


Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistrița-Năsăud a premiat, joi, în cadrul unui eveniment organizat la Sala Polivalentă din municipiu, sportivii și antrenorii din județ care au reușit să obțină rezultate deosebite de-a lungul anilor.

Gazda evenimentului, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bistrița-Năsăud, Annamaria Antal, i-a felicitat pe toți cei laureați și le-a mulțumit pentru eforturile pe care le depun în fiecare zi pentru a face performanță.

Știu că în spatele acestor rezultate stau foarte multe ore de muncă, de antrenament și știu că vă sacrificați timpul pentru a face performanță. Din acest motiv, eu vă stimez și mă înclin în fața dumneavoastră. Chiar dacă a fost un an pandemic, ați reușit să aduceți rezultate foarte frumoase județului și orașului nostru. (…) Sunteți luptători, sunteți minunați și eu vă felicit. (…) Vă îndemn să luptați în continuare pentru a vă îndeplini visul, să rămâneți la fel de curajoși și să aduceți în continuare rezultate bune, în așa fel încât județul Bistrița-Năsăud să se mândrească în continuare cu voi”, a spus Annamaria Antal în debutul Galei Sportului Bistrițean.

Ulterior, prefectul județului Bistrița-Năsăud a transmis un mesaj celor prezenți și a precizat că, în opinia sa, sportul trebuie susținut în continuare prin investiții.

E o onoare pentru mine să particip la o asemenea Gală. Anul 2021 a fost un an greu, un an în care ne-am confruntat cu o pandemie și de aceea îi felicit pe toți cei care au obținut rezultate deosebite și care sunt premiați astăzi. (…) În spatele acestor performanțe stă o muncă titanică. (…) De asemenea, cred că trebuie să mai facem ceva cu toții – să susținem sportul bistrițean și cel românesc (…) și putem face acest lucru investind în sportivi și antrenori”, a precizat prefectul Stelian Dolha.

La rândul său, și vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Camelia Tabără, a felicitat sportivii și antrenorii și a subliniat că administrația județeană face eforturi pentru a susține sportul.

”Hotărârea pe care am adoptat-o astăzi – de a ne asuma încă cinci discipline sportive la Clubul Gloria – este o dovadă în acest sens. (…) Am venit cu plăcere ca să îi felicit pe toți cei care, într-un an greu, cu multe probleme de toate felurile, au reușit totuși să se ducă la competiții și să aducă lauri pentru noi și să apere culorile județului și ale țării. Cred că trebuie să facem eforturi cu toții și să fim extrem de atenți pentru că asemenea performanțe nu se pot naște decât într-o structură piramidală, în care sportul de masă trebuie să fie o bază consistentă și acoperitoare în tot județul și trebuie să îl susținem prin toate canalele posibile”, a spus Camelia Tabără.

Având în vedere condiţiile impuse de pandemia de COVID-19, înmânarea premiilor s-a făcut în condiţii de siguranţă.

În cadrul Galei Sportului Bistrițean 2021 au fost premiați următorii sportivi și antrenori:

De asemenea, au fost acordate și zece medalii de excelență.

78 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.