FOTO/VIDEO: Armă deținută ilegal, găsită de polițiști într-o pădure

 -  -  1021


Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Bistrița-Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au efectuat, la data de 19 octombrie, două percheziții la locuințele unor bărbați din Parva.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, perchezițiile au fost efectuate într-un dosar penal deschis încă din luna iunie a acestui an.

”Perchezițiile au fost desfășurate în localitatea Parva, la locuințele a doi bărbați, de 55, respectiv 36 de ani, ambii din localitate și au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor 2 telefoane mobile, precum și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie. În continuarea activităților desfășurate, bărbatul de 55 de ani i-a condus pe polițiști într-o pădure, din munții Rodnei, unde a fost descoperită și ridicată o armă letală, de vânătoare, ascunsă în trunchiul unui arbore. Arma în cauză era deținută ilegal de bărbat. Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de aducere, cei doi bărbați fiind conduși la audieri. Față de bărbatul de 55 de ani, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.

Acțiunile au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor Postului de Poliție Parva.

0 notes
146 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *