FOTO/VIDEO: Bărbat din Sânmihaiu de Câmpie, decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul

 -  -  1070


Un tânăr de doar 33 de ani și-a pierdut viața, duminică seara, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs pe Drumul Județean 151, la ieșire din localitatea Sânmihaiu de Câmpie spre Sângeorzu Nou.

Conform primelor date, un bărbat de 33 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, în timp ce conducea un tractor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din nefericire, în urma accidentului, bărbatul a decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Paul Rodilă.

La fața locului au intervenit două echipaje medicale – unul SMURD de prim ajutor și altul aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipajele au început manevrele de resuscitare, dar organismul bărbatului nu a răspuns acestora.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, organismul bărbatului nu a răspuns protocolului de resuscitare și astfel a fost declarat decesul la fața locului”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

0 notes
195 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *