FOTO/VIDEO: Bărbat dispărut între localitățile Cociu și Șintereag, găsit după câteva ore de căutări

 -  -  1176


Forțele de intervenție din Bistrița-Năsăud au fost solicitate, marți, să efectueze căutări pentru găsirea unui bărbat care a rămas agățat în vegetația de pe lângă albia râului Șieu, între localitățile Cociu și Șintereag

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, pentru executarea misiunii de căutare au fost constituite echipe de căutare – salvare, formate din pompieri militari și polițiști.

După aproximativ 3 ore de căutări, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit într-o zonă de la intrarea în localitatea Cociu. 

”Bărbatul a fost găsit agățat în vegetația de pe marginea apei, după ce a coborât din pădure. Bateria telefonului era descărcată și, la fiecare repornire a acestuia, bărbatul reușea să ia foarte puțin legătura cu serviciile de urgență. În tot acest timp, cățelul care îl însoțea nu l-a părăsit și, prin lătrat, i-a condus pe salvatori la locul unde se afla bărbatul. Și cățelul a fost salvat”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

La fața locului a intervenit și modului SMURD, echipajul medical stabilind că bărbatul este în afara oricărui pericol. Acesta a cooperat cu echipajul medica, dar era ușor confuz, motiv pentru care va fi transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
301 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *