FOTO – VIDEO: Mulțimea a huiduit la sediul PSD și a mărșăluit pe traseul: Pietonal – Șincai – Decebal – Prefectură! Vezi câți oameni au ieșit în stradă!

 -  -  337


În fața Prefecturii s-au adunat aproximativ 500 de persoane, care au scandat anti-PSD, într-o mișcare de stradă pentru susținerea Diasporei!

Oamenii au afișat pancarte și au aplaudat la discursurile lui Chereji și a lui Marius Bălan, care i-au ironizat pe PSD-iștii aflați la conducerea țării. Protestatarii din Bistrița i-au felicitat pe cei veniți din Spania, Italia, Anglia petru curajul și implicarea de care au dat dovadă! Ecologistul Marius Bălan a amintit oamenilor de Revoluția din Decembrie 89 și le-a cerut să aibă curaj în fața sistemului.

După aproximativ o oră, mulțimea a mărșăluit pe traseul: Pietonal – Piața Centrală – Șincai – sediul PSD – Poșta Veche – Gării – Decebal – Crinilor – Prefectură!

Clienții de la terase au fost chemați la miting!

Pe Pietonal, mulțimea le-a cerut celor de pe terase să se alăture protestului. Au scandat: “Dacă vă pasă, NU stați la terasă! ” 

Prima oprire a avut loc în fața statuii lui Andrei Mureșanu, unde s-a cântat imnul României. De la portavoce, Florin Chereji a ținut un discurs în care a amintit despre jertfa înaintașilor și a celor uciși în pușcăriile comuniste… jertfe care îi obligă pe cei de-acum să apere interesele democrației.

Au înjurat de mama focului, în fața sediului PSD! 

Mulțimea s-a deplasat spre sediul PSD, unde au huiduit și au scandat: “PSD, ciuma roșie!”, “Hoții – hoții! “, “M – – e PSD! “. Traficul a fost blocat pentru câteva minute de mulțimea care a ieșit în carosabil.

Puhoiul de manifestanți s-a deplasat pe Bulevardul Decebal , scandând anti-PSD și cerându-le oamenilor să iasă din case!


NU au avut loc incidente majore, iar jandarmii au avut o atitudine potrivită. Au fost discuții în rândul manifestanților, pe motiv că NU au fost lăsați să protesteze pe drum, ci li s-a impus să meargă pe trotuar!

Protestul a fost susținut de mai mulți șoferi care claxonau, în semn de respect față de protestatari.

La manifestație au fost prezenți și politicieni: au fost văzuți liberalii, membrii ai Mișcării Populare dar și USR-iști care au adunat semnături “fără penali în funcții publice “.

Într-un final, manifestanții au ajuns din nou în fața Prefecturii, unde au scandat și au huiduit! La Bistrița, mișcările de stradă au durat aproximativ 3 ore în intervalul 19.30 – 21.30!

3 bookmark
3 notes
7 views
bookmark icon

3 thoughts on “FOTO – VIDEO: Mulțimea a huiduit la sediul PSD și a mărșăluit pe traseul: Pietonal – Șincai – Decebal – Prefectură! Vezi câți oameni au ieșit în stradă!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.