FOTO/VIDEO: Bistrița, ora 07:00: ”Drumurile în pantă, arterele principale şi o parte din cele secundare erau practicabile și se putea circula în condiţii de iarnă!”

 -  -  3372


Ninsorile abundente din noaptea de marți spre miercuri au scos din nou utilajele de deszăpezire ale Primăriei Bistrița pe străzile din oraș, așa cum este și normal. Reprezentanții autorităților locale recunosc că nu se circulă în cele mai bune condiții, dar intervenția este în plină desfășurare și acțiunile vor continua astfel încât traficul să se desfășoare în condiții cât mai bune.  Pe unele străzi carosabilul este negru, în vreme ce pe altele acesta este încă acoperit de zăpadă.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, utilajele au intervenit în noaptea de marți spre miercuri,  între orele 20:00 și 01:30, iar acțiunea a fost reluată începând cu ora 04:00.

08.01.2019 ora 23.45

Publicată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița pe Marţi, 8 ianuarie 2019

După intervenția celor 22 de utilaje de deszăpezire de azi-noapte, ”la ora 7, drumurile în pantă, arterele principale şi o parte din cele secundare erau practicabile și se putea circula în condiţii de iarnă. Echipele vor continua munca atât cât va fi necesar pentru a se putea circula în condiţii cât mai bune pentru acest sezon” mai precizează viceprimarul Cristian Niculae.

În plus, se acționează și pentru deszăpezirea trotuarelor.

09.01.2019

Publicată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița pe Marţi, 8 ianuarie 2019

În ceea ce privește circulația la nivelul județului, la această oră nu există drumuri închise, iar traficul se desfășoară în condiții de iarnă.

Potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, pe drumurile naționale au acționat 34 utilaje cu 158 tone material antiderapant, iar la nivelul drumurilor județene au acționat 44 de utilaje cu 710 tone material antiderapant. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor. 

3 bookmark
0 notes
97 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.