FOTO/VIDEO: Casă din Bistrița, cuprinsă de flăcări. Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă și la alte imobile din apropiere

 -  -  2466


 

 

 

Un incendiu a izbucnit luni seara la o casă situată pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bistrița, zona fiind în scurt timp împânzită de fumul gros. Flăcările amenințau să se extindă și la alte imobile din apropiere, dar intervenția pompierilor a fost rapidă, iar incendiul a fost lichidat.

La fața locului au intervenit două autospeciale de lucru cu apă și spumă ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, precum și un echipaj SMURD de prim ajutor.

Când au ajuns la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că incendiul se maniesta în interiorul casei, iar pompierii au acționat rapid pentru împiedicarea propagării focarelor la imobilele învecinate (blocuri de locuit).

Exista riscul extinderii la mansarda unui bloc din apropiere, dar pompierii militari au reușit lichidarea incendiului înainte ca acesta să se extindă la alte imobile. Un alt imobil învecinat, cu cinci încăperi, a fost inundat cu fum”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Casă cuprinsă de flăcări

O casă din municipiul Bistrița a fost cuprinsă de flăcări în după-amiaza zilei de luni. Pompierii au intervenit și au lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă la imobilele din apropiere. https://www.ziardebistrita.ro/foto-video-casa-din-bistrita-cuprinsa-de-flacari-pompierii-au-reusit-sa-stinga-focul-inainte-ca-acesta-sa-se-extinda-si-la-alte-imobile-din-apropiere/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Luni, 2 septembrie 2019

În urma incendiului au ars circa 70 mp din pod și acoperis și circa 70 mp din interior (din trei încăperi).

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

FOTO/VIDEO: ISU B-N

0 notes
1591 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *