FOTO/VIDEO: Casă nouă pentru DGASPC Bistrița-Năsăud. Investiția s-a ridicat la peste un milion de euro

 -  -  21138


Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bistrița-Năsăud s-a mutat în casă nouă, într-o clădire situată pe strada Horea din municipiul Bistrița.

DGASPC Bistrița-Năsăud are un nou sediu, amenajat într-un imobil în care a funcționat internatul Liceului Tehnologic Forestier. Este vorba despre o clădire cu o suprafață generoasă, de peste de 2.500 m².

În urma reabilitării și modernizării fostului internat, în clădire au fost amenajate 58 de birouri, 5 arhive, două săli de ședințe, două cabinete medicale, trei oficii, șase depozite/magazii. Pentru a facilita accesul persoanelor cu dizabilități, noul sediu a fost dotat și cu lift.

Lucrările privind reabilitarea și modernizarea clădirii au fost executate de compania SC Record SRL Bistrița, întreaga investiție depășind suma de un milion de euro, fiind realizată cu fonduri provenite din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Această instituție deservește circa 18.000 de persoane cu dizabilități din județul Bistrița-Năsăud, dintre care aproape 1.000 sunt copii.

Inaugurarea noului sediul al DGASPC Bistrița-Năsăud a avut loc miercuri, în prezența președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a conducerii instituției – Delia Rus – director general și Crina Andreica – director adjunct, precum și a personalului.

Președintele CJ Bistrița-Năsăud spune că noul sediu al DGASPC este ”cel mai modern sediu de acest fel din România”.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului este în CASĂ NOUĂ, fiind cel mai modern sediu de acest fel din România.↪️ O investiție a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, realizată din respect pentru oamenii care au grijă de oameni.#ContinămMunca #FapteNuVorbe #UnițiPentruOameni

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Miercuri, 13 mai 2020

Până acum, DGASPC Bistrița-Năsăud a funcționat într-o clădire de pe strada Sucevei, care a fost gândită ca un cămin pentru bolnavii de Alzheimer.

2 notes
263 views
bookmark icon

2 thoughts on “FOTO/VIDEO: Casă nouă pentru DGASPC Bistrița-Năsăud. Investiția s-a ridicat la peste un milion de euro

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *