FOTO/VIDEO: Circa 600 de polițiști în stradă, în minivacanța de Ziua Națională

 -  -  987


În fiecare zi din minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României, aproape 600 de polițiști bistrițeni acționează pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor, dar şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.    

Astfel, în perioada 28 noiembrie-1 decembrie, poliţiştii din Bistrița-Năsăud vor fi la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică și protejarea sănătății cetățenilor județului nostru.  

Au fost luate măsuri pentru intensificarea acţiunilor astfel că, 307 poliţişti de ordine publică, alături de 188 de polițiști de investigații criminale, acțiuni speciale, precum și de la alte structuri sunt pregătiţi, să intervină pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor.

Zilnic, poliţiştii din structurile de rutieră monitorizează traficul rutier, iar pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente vor acţiona cu aparate radar. Astfel, în această perioadă, aproape 100 de polițiștii rutieri vor fi în dispozitiv, cu aproximativ 60 de autospeciale, pe principalele drumuri naționale, dar și în stațiunile turistice și în punctele cu risc ridicat de accidente rutiere, în vederea fluidizării circulației și prevenirii evenimentelor rutiere negative.

0 notes
112 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *