FOTO/VIDEO: Concursul antidrog “Tineri pentru Tineri” și-a desemnat câștigătorii. Ce mesaj a transmis judecătorul Cristi Danileț tinerilor

 -  -  21106


Concursul antidrog “Tineri pentru Tineri”, organizat de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud și susținut de mai multe companii din mediul privat, și-a stabilit câștigătorii. Miercuri, în cadrul unei ședințe a Colegiului Prefectural, tinerii care au realizat afișe și pliante cu mesaje sugestive de combatere a consumului de droguri au fost premiați.

Potrivit prefectului Stelian Dolha, la concurs s-au înscris 27 de participanți, proveniți din mai multe județe ale țării. Lucrările lor au fost analizate de o comisie formată din 11 membri, care a desemnat câștigătorii.

După evaluare, s-a stabilit că locul I va fi ocupat de o tânără din București – Georgiana-Liana HEREA, locul II de un alt tânăr din Caransebeș – Octavian Vasile DIACONU, iar locul III de o tânără din Bistrița – Alina-Roxana PINTICAN.

Georgiana-Liana HEREA
Octavian Vasile DIACONU
Alina-Roxana PINTICAN

Premiile au constat în diferite sume de bani. Astfel, locul I a obținut 3.000 de lei (sponsor fiind compania Teraplast), locul II – 2.500 de lei (sumă asigurată de Rombat), iar locul III – 2.000 de lei (sponsorizare a companiei RCB Electro).

În timpul festivității de premiere, fiecare dintre ocupanții primelor trei locuri a transmis câte un scurt mesaj, chiar dacă unii dintre ei nu au putut fi prezenți fizic la acțiune.

Cu acest prilej, judecătorul Cristi Danileț, personalitate implicată în activități dedicate educației juridice în rândul tinerilor, îndeosebi concentrate pe prevenția consumului de substanțe nocive, a transmis un mesaj video adresat organizatorilor, sponsorilor și participanților la concurs.

Ulterior, prefectul Stelian Dolha a mulțumit tuturor celor care s-au implicat și au susținut acest demers.

Le mulțumesc tuturor celor care au sprijinit acest concurs și tuturor participanților! Mă bucur mai ales pentru că toți cei care ni s-au alăturat cu inima deschisă au demonstrat prin implicarea lor că sunt conștienți de cât de important este fiecare gest pentru a contribui în rezolvarea acestei probleme sociale reprezentată de consumul de droguri. Fiecare aport adus prevenției consumului de droguri poate contribui la salvarea unei vieți din pragul dependenței. Activitățile noastre antidrog vor continua!”, a precizat prefectul Stelian Dolha.

În organizarea concursului antidrog ”Tineri pentru Tineri”, Instituția Prefectului a avut ca parteneri câteva dintre marile companii din județul Bistrița-Năsăud, precum Teraplast, Rombat, Transmixt, RCB Electro, Transilvania Print, dar și alte instituții implicate în lupta împotriva consumului și traficului de droguri – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud,→ Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bistrița-Năsăud. Reprezentanţii acestor companii și instituții implicate în organizarea concursului au fost prezenţi la şedinţa Colegiului Prefectural.

2 notes
231 views
bookmark icon

2 thoughts on “FOTO/VIDEO: Concursul antidrog “Tineri pentru Tineri” și-a desemnat câștigătorii. Ce mesaj a transmis judecătorul Cristi Danileț tinerilor

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *