FOTO/VIDEO: Cristian Niculae: ”Reforma Primăriei Bistrița, infrastructura rutieră, educația și curățenia orașului – câteva dintre direcțiile pe care echipa Alianței pentru Bistrița-Năsăud le consideră foarte importante”

 -  -  21005Candidatul Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud la funcţia de primar al municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, a anunțat că a intrat oficial în cursa electorală și că și-a depus dosarul de candidatură pentru alegerile locale din toamna acestui an. Niculae susține că dacă va reuși să obțină un mandat de primar va ști ce are de făcut, precizând că a creionat deja câteva direcții ”foarte importante” pentru dezvoltarea orașului.

“După cum se stie, candidatura mea la Primăria Bistrița este susținută de Alianța pentru Bistrița-Năsăud. Această alianță este una istorică – realizată pentru prima dată la nivel județean, între patru formațiuni politice, (PSD, ProRomania, Alde si UDMR). Această Alianță are un singur scop: promovarea intereselor cetățenilor municipiului Bistrița! Este prima alianță creată pentru comunitatea noastră și nu împotriva unei persoane sau a altei formațiuni politice. Sentimentul de dezbinare între români, între bistrițeni, trebuie oprit și trebuie cultivat sentimentul de unitate! Unitatea politică trebuie să fie creată în jurul proiectelor bune si necesare bistrițenilor. Este important ca fiecare dintre noi să repetăm, când ne gâdim la Bistrița, următorul mesaj: Este despre Bistrița, este despre noi! Acesta este și mesajul campaniei mele, pe care l-am ales gândindu-mă că fiecărui bistritean, la fel ca și mie, ii va stârni un puternic sentiment de patriotism local”, a declarat Cristian Niculae într-o conferință de presă.

Candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud a adăugat că dacă va obține un mandat de primar știe ce are de făcut.

“Știu ce este important pentru Bistrița și am de gând să țin seama de aceste lucruri pe toată durata mandatului meu. Reforma Primăriei este importantă pentru Bistrița, este importantă pentru bistrițeni! Este vital să avem un aparat administrativ digitalizat care să ușureze interacțiunea cetățenilor cu toate serviciile din cadrul Primariei Bistrița. Este la fel de important ca toți funcționarii primăriei să înțeleagă că ei sunt la dispoziția cetățeanului și nu invers. Vă asigur că  acest lucru se va întâmpla! Infrastructura de utilități și asfaltarea străzilor sunt importante pentru Bistrita! Am început un program amplu în aceasta direcție şi-l voi continua. Curățenia este importantă pentru Bistriţa, este importantă pentru noi! M-am îngrijit permanent să avem un oraș curat, iar acest lucru va fi în continuare o prioritate pentru mine. Educatia este importantă pentru Bistrița! Copiii noștri trebuie să învețe în școli moderne, de aceea m-am implicat personal în obținerea de finanțări pentru modernizarea unităților de învățământ. Acest lucru va continua până ce toate școlile vor fi modernizate. Sportul este important pentru Bistrita, este important pentru sănătatea noastră! Consider că atât sportul de masă cât și cel profesionist trebuie susținut și promovat. Garantez implicarea Primăriei în această direcție în tot mandatul meu. Acestea sunt câteva direcții pe care le considerăm foarte importante pentru Bistrița, foarte importante pentru noi! De aceea am decis să candidez pentru funcția de primar al Bistritei, pentru că vreau, ştiu şi pot să fac toate aceste lucruri! Pentru că am înțeles ca este despre Bistrița, este vorba despre noi”, a adăugat Cristian Nicuale.

Niculae a prezentat și echipa de consilieri locali cu care intră în lupta pentru Primăria Bistrița:

 1. Cristian Marius Niculae;
 2. Alexandru Bria – Notar public cu vastă experiență juridică și  administrativă;
 3. Grigore Timoce – președinte Organizației Județene PRO România Bistrița-Năsăud; Jurist la Regia Națională a Pădurilor;
 4. Vasile Bugnar – Prim-vicepreședinte ALDE – organizația municipiului Bistrița; Șef Birou Administrativ la Societatea Aquabis;
 5. Atilla Mathe – 26 de ani, Președintele organizației municipale UDMR; fizio-kineto-terapeut la Spitalul de Recuperare Bistrița;
 6. Augusta Săsărman – 25 de ani, membru al organizației de tineret, avocat în Baroul Bistrița;
 7. Andrei Kozuk – antreprenor, doctor inginer, om cu vastă experiență în consiliul local;
 8. Radu Elisei – medic specialist chirurg la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud;
 9. Horațiu Gherman – Antreprenor – de asemenea, om cu experiență în Consiliul Local;
 10. Daria Stoleru – Profesor de Matematică la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”;
 11. Ionel Burduhos – Profesor de sport, foarte implicat în sportul profesionist bistrițean, cu rezultate excelente;

Echipa este completată de:

 1. Cristian Codărean – antreprenor;
 2. Marius Armean – referent inginer de specialitate ARR;
 3. Atilla Szabo – reprezentant tehnic;
 4. Maria Miheștean – profesor;
 5. Ioan Uță – antreprenor;
 6. Valeria Moldovan – Contabil;
 7. Bogdan Miholca – Salvator montan;
 8. Dan Târgoveț – antreprenor;
 9. Carmen Naghy – profesor;
 10. Iulia Runcan – specialist marketing;
 11. Dan Florin Pop – profesor;
 12. Gheorghe Bodiu – fermier;
 13. Botond Bodi – inginer cercetare și proiectare;
 14. Claudiu Bortaș – tehnician;
 15. Teodora Șutea-Crișan – educatoare;
 16. Maftei Pop – agent de pază.

Candidatul Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud la funcţia de primar al municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, a anunțat că a intrat oficial în cursa electorală și că și-a depus dosarul de candidatură pentru alegerile locale din toamna acestui an. Niculae susține că dacă va reuși să obțină un mandat de primar va ști ce are de făcut, precizând că și-a creionat deja câteva direcții ”foarte importante” pentru dezvoltarea orașului.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Marţi, 18 august 2020
2 notes
130 views
bookmark icon

2 thoughts on “FOTO/VIDEO: Cristian Niculae: ”Reforma Primăriei Bistrița, infrastructura rutieră, educația și curățenia orașului – câteva dintre direcțiile pe care echipa Alianței pentru Bistrița-Năsăud le consideră foarte importante”

  Write a comment...

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  lentile-contact-colorate.net