Ultimele noutati

FOTO/VIDEO: Cum arată Pârtia de schi ”Cocoș” la o zi de la deschidere?! Așa o fi și-n Austria?

La doar o zi de la deschidere, Pârtia de schi ”Cocoş” din Bistrița dă deja semne de ”uzură”. Consilierul local Filip Moisil a testat, astăzi, pârtia și a realizat un filmuleț și câteva fotografii în care arată că pe pârtie sunt pietre și nu e totul chiar așa cum ar vrea primarul Ovidiu Crețu să fie.

Publicată de Filip Moisil pe Joi, 10 ianuarie 2019

Din imaginile postate pe o rețea de socializare de consilierul Filip Moisil se vede că există porțiuni în care stratul de zăpadă nu este suficient și, în plus, consilierul mai arată că tunurile de zăpadă nu funcționau.

 

Reamintim că pârtia de schi din Complexul Wonderland a fost deschisă schiorilor miercuri, 9 ianuarie, iar primarul Ovidiu Crețu a declarat că în acest an, condiţiile de pe pârtia “Cocoş” sunt “ca pe pârtiile din Austria”. De asemenea, edilul a mai afirmat că dacă nu va ploua, aici se va putea schia până în luna martie. ”Este mult mai bine decât anul trecut. Stratul de zăpadă este undeva la 30 de centimetri, zăpadă bătută. Condiţiile, eu aşa cred acum, sunt ca pe pârtiile din Austria. Ieri, pârtia era îngheţată, era tare, dar era foarte bună, mult mai bună decât cum am pornit anul trecut. Această zăpadă ţine până la prima ploaie. Dacă nu plouă până în martie, în martie vom schia. Dacă plouă, asta este” a declarat Crețu.

De menționat este și faptul că în prima zi de deschidere a sezonului, sute de bistrițeni au profitat de pârtie. 490 de persoane au achiziţionat cartele de acces la telescaun, miercuri, până la ora 19:00.

FOTO/VIDEO: Facebook – Filip Moisil
Comentarii

  • Am schiat azi de la ora 12 30 la ora 16 pârtia nu arata ca în videoclip, abia spre finalul zilei au început sa apară bucatele de pământ pe partea de sus a pârtiei. În rest aceasta arata foarte bine, iar pentru 15 lei a fost o zi de ski minunata. În ultima poza se vede o porțiune care nu aparținea de domeniul skiabil 🤐
Caricatură

Ziar de Bistrita