Ultimele noutati

FOTO – VIDEO: DEZASTRU la Bistrița după o furtună VIOLENTĂ care a durat 10 minute. Acoperișurile SMULSE au făcut praf mai multe mașini parcate la bordură! Blocurile cu 10 etaje din tot orașul sunt pericole REALE!

Furtuna din această seară a făcut ravagii în întreg orașul! Acoperișurile mai multor blocuri au fost smulse de vântul puternic și bucăți mari au căzut peste mașinile parcate. Probleme au fost în zona blocurilor cu 10 etaje din întreg orașul: la Lamă, la Han, la Big, la Gară și pe Buevardul Independenței! Furtuna a smuls țigle întregi, grinzi de mari dimensiuni, bucăți de tablă și internit.

 

 

 

Zona HAN

c6

c7

 

 

 

 

 

 

 

c4

c5

 

 

 

 

 

 

 

 

Zona LAMĂ

 

v5

v2

 

 

 

 

 

v3

v55

 

 

 

 

 

v7

v9

 

 

 

 

 

v66

v99

 

 

 

 

 

z1

z2

 

 

 

 

 

 

Bulevardul Independenței

 

 

x1

x2

 

 

 

 

 

 

 

zz1

zz2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strada Sucevei

 

 

c3

c2

 

 

 

 

 

 

 

c1

z1

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, în parcul Municipal, pe Bulevardul Republicii și pe Bulevardul Independenței au căzut crengi de mari dimensiuni.
Mai multe mașini au fost serios avariate în urma acestei furtuni violente care a durat aproximativ 10 minute. Un bărbat de 57 de ani a decedat în Parcul Municipal, după ce un copac de mari dimensiuni a căzut peste el. Caz similar a avut loc în localitatea Borleasa unde a decedat un bărbat după ce un copac a căzut peste el.

La această oră este sistată furnizarea energiei electrice în mai multe zone din oraș! Echipajele SVSU și ISU intervin de urgență pentru degajarea zonelor afectate de furtuna violentă din această seară.
Caricatură

Ziar de Bistrita