FOTO/VIDEO: Emil Radu Moldovan (PSD): ”Un rezultat nedorit. E un semnal foarte serios pentru toți cei care vor să înțeleagă ce ne-au transmis oamenii!”

 -  -  11276


Liderul Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat duminică seara, după ce a aflat rezultatele exit-poll-urilor, că scorul obținut de candidatul PSD este ”unul nedorit”, însă susține că nu este o surpriză pentru el. 

”Un rezultat nedorit, dar un rezultat estimat undeva în urma campaniei și a discuțiilor cu oamenii. Pentru mine nu este o foarte mare surpriză, însă este un rezultat nedorit”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Întrebat ce crede că i-a nemulțumit de români și i-a determinat să voteze în acest fel, liderul social democraților bistrițeni a spus că îi este foarte greu să facă analize în acest moment.

Sigur vor fi făcute analize de către specialiști. În momentul de față am avut o coaliție a tuturor partidelor împotriva PSD, dar se pare că rezultatele foarte strânse din 2009 – 50 virgulă la 40 virgulă, acum s-au dus la 65 la 35. E un semnal foarte serios pentru toți cei care vor să înțeleagă ce ne-au transmis oamenii. Va trebui să facem o analiză foarte serioasă să continuăm ceea ce avem de făcut, să ne continuăm munca. (…) S-a încheiat o etapă, luăm act de decizia cetățenilor și ne vedem în continuare de muncă”, a precizat Emil Radu Moldovan, care a mai completat că în ceea ce privește activitatea din administrația publică locală aceasta va continua în perioada următoare cu semnarea unor noi contracte de finanțate și cu recepția unor lucrări privind modernizarea infrastructurii rutiere.

Totodată întrebat dacă este de părere că s-ar impune o demisie a Vioricăi Dăncilă, Moldovan a refuzat să facă declarații în acest context. ”Nu fac astfel de declarații în acest moment. Opiniile mele față de cele ce s-au întâmplat în perioada premergătoare alegerilor prezidențiale le găsiți cu un search pe Google. Sigur, după consultarea colegilor mei din organizație, în momentul în care va fi convotat Comitetul Executiv vom avea o poziție. Nu am în momentul de față o consultare a colegilor mei ca să fac afirmații foarte dure aș spune eu”, a mai adăugat Moldovan.

Reacția liderului PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, după rezultatele exit-poll-urilor din cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Reacția liderului PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, după rezultatele exit-poll-urilor din cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Duminică, 24 noiembrie 2019

1 notes
401 views
bookmark icon

One thought on “FOTO/VIDEO: Emil Radu Moldovan (PSD): ”Un rezultat nedorit. E un semnal foarte serios pentru toți cei care vor să înțeleagă ce ne-au transmis oamenii!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *