FOTO/VIDEO: Eroi în uniforme! Jandarmii bistrițeni au donat sânge pentru o fetiță diagnosticată cu o boală cruntă

 -  - 


Peste 30 de angajați ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud au participat la o acțiune de donare de sânge, jandarmii mobilizându-se pentru a sprijini o fetiță din Șieu diagnosticată cu o boală cruntă.  

”În perioada 27 – 28 martie, peste 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița pentru a dona sânge. Credem în puterea exemplului și, de această dată, ne-am mobilizat pentru a o sprijini pe Mirela – fetița de 7 ani din Șieu, pentru care este nevoie acută de sânge, aceasta fiind diagnosticată cu o formă severă de leucemie. Trebuie să conștientizăm faptul că nu e nevoie decât de voință, iar o cantitate mică din sângele nostru poate salva vieți”, a precizat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Sursa citată a menționat că această campanie de donare de sânge este doar una dintre acțiunile organizate în cadrul activităților prilejuite de Ziua Jandarmeriei Române.

Anul acesta, la data de 3 aprilie, se împlinesc 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Loading

bookmark icon