FOTO/VIDEO: Explozie într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă din municipiul Bistrița; o persoană are nevoie de îngrijiri medicale

 -  -  1320


O explozie s-a produs în urmă cu puțin timp într-o gură de vizitare a Stației de Gaz din municipiul Bistrița, de pe strada Calea Clujului, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Explozia nu a fost urmată de incendiu, dar o persoană are nevoie de îngrijiri medicale. UPDATE: Deși inițial s-a anunțat că incidentul a avut loc într-o gură de vizitare a Stației de Gaz, când au ajuns la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că explozia s-a produs într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă, în afară spațiului ce aparține Stației de Gaz.

Din primele informații, un bărbat a fost rănit și a suferit arsuri.

Victima de sex masculin este conștientă, însă prezintă arsuri. Este evaluată de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

La locul evenimentului au fost direcționate două echipaje de pompieri de la Detașamentul Bistrița pentru asigurarea măsurilor specifice.

ACTUALIZARE 1

La fața locului, echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud au găsit un bărbat de circa 46 ani. Acesta prezintă arsuri la nivelul capului și în zona membrelor superioare.

”Acesta este conștient, cooperant și prezintă arsuri de gradul I și II la nivelul extremității cefalice și la nivelul 1/3 distale ale ambelor membre superioare. Echipajele au asigurat asistența medicală de urgență la fața locului și au evacuat pacientul la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița”, a declarat managerul SAJ Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi.

ACTUALIZARE 2

”Pompierii militari intervin în zonă pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor și evitarea producerii unei alte deflagrații. Incidentul a avut loc într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă, situat în afara spațiului ce aparține Stației de Gaz”, a anunțat ISU Bistrița-Năsăud.

La fața locului intervin echipe specializate de la distribuitorul de gaz, echipaje de pompieri și Poliție. Se efectuează măsurători specifice în vederea stabilirii cauzei exploziei.

ACTUALIZARE 3

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au intervenit și ei la acest caz.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 46 de ani, din Bistrița care, în calitate de angajat al unei societăți de furnizare de apă, ar fi efectuat verificări într-un cămin de vizitare, moment în care s-ar fi produs o explozie. Bărbatul a fost rănit și transportat la spital. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Totodată, în cauză a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud.

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
445 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *