FOTO/VIDEO: Forțele de ordine continuă activitățile de informare în scopul limitării infectărilor cu SARS-CoV-2

 -  -  1015


Polițiștii din Bistrița-Năsăud continuă să desfășoare activități de informare a cetățenilor cu privire la noile restricții și obligații pe care le au în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19 confirmate și a incidenței crescute, la nivel județean.

În acest context, astăzi, 15 septembrie, polițiștii, jandarmii și polițiștii locali din Bistrița le-au atras atenția cetățenilor că au obligația de a purta masca de protecție în mijloacele de transport în comun, în zona autogărilor, a centrelor comerciale, precum și în alte zone aglomerate din municipiu.

Acțiunile au vizat, totodată, verificarea modului în care măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Astfel, au fost oprite pentru control mijloace de transport în comun, iar conducătorilor auto li s-au reamintit principalele restricții și obligații prevăzute de lege, pe care le au atât ei, cât și călătorii, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Acțiunile de acest gen continuă mâine, fiind avute în vedere unitățile școlare.

Reamintim că scopul acțiunilor nu este de a aplica sancțiuni, ci de a proteja populația și de a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2.

0 notes
140 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *