Ultimele noutati

FOTO – VIDEO: Ginu Gabriel, meci de senzație la el acasă! A arătat că știe meserie în ring!

Gabriel Ginu Popandron a făcut un super-meci în fața publicului din Bistrița. Sportiv de viteză, Gabriel se pregătește de mai mulți ani în Spania și a luptat pentru prima dată în fața publicului din Bistrița, după mai multe meciuri disputate în străinătate.

 

 

 

 

 

 

 

REPRIZA 1

Gabriel Popandron a luptat cu Bogdan Scar, sportiv mai înalt care se pregătește la clubul Tengu din Cluj. Ambii luptători au început în forță prima repriză și după câteva schimburi, Gabi a reușit un kigh-kick de senzație cu care l-a pus jos pe Scar (min 1.40). Publicul local a explodat la lovitura spectculoasă a lui Gabriel, dar adversarul și-a revenit după numărătoare și a intrat în meci, fiind periculos pe loviturile pe contră cu care a conectat de câteva ori. Gabriel a ținut distanța și a prins mai multe frontale la figură, în aplauzele publicului prezent.

REPRIZA 2

La începutul celei de-a a doua reprize, Gabriel a fost surprins cu o contră de braț care l-a prins exact pe lovitura sa de genunchi și l-a dezechilibrat. Lovitură contestată de staff-ul din Cluj, care a cerut numărătoare, dar arbitrul a lăsat meciul să meargă mai departe. În partea a doua, meciul s-a disputat într-un ritm alert cu lovituri puternice de ambele părți. Bogdan Scar a făcut mereu pasul înainte, iar Gabone a lovit pe pas înapoi, în special cu tehnici de picior din diferite unghiuri.

REPRIZA 3

 

A treia repriză a fost cea mai disputată și ambii sportivi au mers pe lovituri în forță. Gabone a dominat în lupta la distanță, prin lovituri frontale la nivelul feței, care au penetrat garda adversarului și prin intrări rapide pe contră în lupta de-aproape, unde a folosit foarte eficient lovitura de genunchi. Scar a mizat pe overhand-ul de dreapta care a făcut damage și în primele două reprize. Au ieșit scânte în lupta de-aproape, unde ambii sportivi au stat la bătaie pe brațe și au folosit tehnicile de genunchi din clinch. Aplaudat de publicul local, Gabone a făcut pasul înainte și pe final de meci a conectat în câteva rânduri cu loviturile de braț.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu Sala Polivalentă arhiplină, Gabriel Popandron s-a impus la decizie (2-1), la capătul unui meci extrem de dur și tehnic.  Spectatorii au savurat un meci spectculos și au aplaudat frenetic la victoria lui “Gabone” , care a deonstrat că știe meserie în ring și are un stil spectaculos.
Caricatură

Ziar de Bistrita