FOTO/VIDEO: Grav accident rutier în localitatea Parva. Două victime, încarcerate, inconștiente. O femeie a decedat

 -  -  11409


Un grav accident rutier soldat cu cinci victime s-a produs în această dimineață pe raza localității Parva din județul Bistrița-Năsăud.

O femeie care se afla la volanul unui autoturism a pierdut controlul acestuia, iar mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care două au rămas blocate în autoturismul avariat, pentru scoaterea acestora fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

Pompierii militari au reușit să extragă cele două victime încarcerate din autoturism. Ambele se aflau în stop cardiorespirator, iar echipajele medicale au început manevrele de resuscitare. Cele două persoane încarcerate erau pasagere în autoturism și se aflau pe bancheta din spate.

Organismul uneia dintre victime (un băiat în vârstă de aproximativ 13 ani) a răspuns manevrelor de resuscitare, la această oră, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă lucrează pentru stabilizarea acesteia.

În paralel, continuă aplicarea manevrelor de resuscitare pentru cealaltă victimă aflata în stop cardiorespirator, o femeie de aproximativ 37 de ani.

ACTUALIZARE 1

Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină în zona producerii accidentului, pentru a prelua copilașul în vârstă de 13 ani. ”Elicopterul SMURD urmează să aterizeze în zona mănăstirii pentru a prelua o victimă (copilul)” a mai declarat Marius Rus.

ACTUALIZARE 2

În continuare, echipajele medicale fac eforturi susținute și aplică protocolul de resuscitare pentru femeia în vârstă de aproximativ 37 de ani, care se afla la volanul mașinii.

Copilul a fost predat între timp echipajului aerian SMURD în vederea transportării acestuia la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș.

ACTUALIZARE 3

În autoturismul implicat în accident se aflau în total cinci persoane, celelalte trei (bărbați cu vârste cuprinse în 18 și 20 de ani) se aflau în afară autoturismului, conștienți, cooperanți, fără leziuni care sa le pună viața în pericol. Au refuzat transportul la spital.

ACTUALIZARE 4

Din păcate, deși a fost resuscitată inițial, femeia a reintrat în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul acesteia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare astfel ca a fost declarat decesul.

Din primele cercetări ale polițiștilor reiese că la volanul mașinii se afla femeia de 37 de ani care a decedat. Se pare că şoferiţa ar fi pierdut controlul maşinii într-o curbă, iar autoturismul s-a răsturnat.

ACTUALIZARE 5

Femeia care se afla la volan și și-a pierdut viața era mamă a 9 copilași. Trei dintre aceștia se aflau cu ea în mașină în momentul în care sa produs teribilul accident rutier. Acum, unul dintre ei se zbae îăntre viață și moarte într-o clinică din Târgu Mureș.

În autoturismul implicat în accident se afalu în total 5 persoane, șoferița și patru copii. Doar ea și fiul său de 13 ani au suferit răni grave, restul pasagerilor fiind în afara pericolului.

FOTO/VIDEO: ISU B-N

1 notes
534 views
bookmark icon

One thought on “FOTO/VIDEO: Grav accident rutier în localitatea Parva. Două victime, încarcerate, inconștiente. O femeie a decedat

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *