FOTO/VIDEO: Iar s-a spart conducta pe Sucevei; a 4-a zi în care locatarii rămân fără apă la robinet

 -  -  16


O nouă avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile s-a produs marți după-amiaza pe strada Sucevei, locatarii blocurilor din zonă rămânând din nou, pentru a patra zi consecutiv, fără apă la robinet.

În această după-amiază, o nouă explozie s-a produs pe conductă. Directorul nostru de producție s-a dus acolo să vadă despre ce este vorba. Nu ne așteptam ca pentru a patra zi consecutiv să avem probleme pe aceeași stradă. De sâmbătă încoace am intervenit în fiecare zi”, a declarat directorul general al Aquabis.

Sursa citată a mai afirmat că se analizează posibilitatea de a înlocui întreg tronsonul de pe această stradă, dar o astfel de lucrare nu poate fi făcută într-un timp scurt, fiind necesar proiect tehnic și autorizație de construcție.

Reamintim că problemele la rețeaua de distribuție a apei potabile de pe strada Sucevei au început sâmbătă, 7 mai, când o avarie a apărut la un branșament. O echipă a Aquabis a sistat furnizarea apei și a intervenit. Avaria a fost remediată și furnizarea apei potabile a fost reluată sâmbătă seara. 

Ulterior, duminică dimineața, o conductă importantă de apă a cedat și o nouă avarie a apărut pe aceeași stradă, locatarii blocurilor din zonă rămânând din nou fără apă la robinet. După mai bine de 15 ore de intervenție, echipele Aquabis au reușit să remedieze și această avarie și să reia furnizarea apei, dar lucrurile nu s-au oprit aici. 

Totodată, luni dimineața, o nouă avarie a apărut într-un alt loc de pe aceeași stradă, echipele Aquabis intervenind și de această dată pentru remedierea defecțiunii, furnizarea apei potabile fiind reluată luni seara.

Marți după-amiaza, conducta a cedat din nou, în alt loc, astfel că furnizarea apei potabile a fost din nou sistată și echipele Aquabis lucrează în zonă.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.