FOTO/VIDEO: Incendiu în Năsăud

 -  -  11344Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineața în orașul Năsăud, mai multe anexe dintr-o gospodărie fiind cuprinse de flăcări. Zeci de pompieri din Năsăud și Bistrița au luptat circa două ore cu focul, reușind să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă la casele din apropiere.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 2 ore. 20 de pompieri militari năsăudeni și bistrițeni cu patru autospeciale de stingere, autospeciala de intervenție la înălțime și un echipaj de prim ajutor SMURD au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru protejarea caselor de locuit. Incendiul a afectat un adăpost de animale, un depozit de plante furajere si o moară de cereale, pe o suprafață totală de aproximativ 450 mp”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Incendiu în Năsăud

Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineața în orașul Năsăud, mai multe anexe dintr-o gospodărie fiind cuprinse de flăcări. Zeci de pompieri din Năsăud și Bistrița au luptat circa două ore cu focul, reușind în cele din urmă să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă la casele de locuit din apropiere. https://www.ziardebistrita.ro/foto-video-incendiu-in-nasaud/#incendiu #Năsăud #pompieri

Publicată de Ziar de Bistrita pe Duminică, 17 mai 2020

Casele de locuit au fost protejate. La un imobil de locuit din vecinătate s-au spart geamurile din cauza radiatiei termice, iar la imobilul din gospodăria afectată a fost degradată o fațadă. Din zona de manifestare a incendiului, pompierii năsăudeni au scos două butelii de gaz (pline), înlaturând astfel riscul producerii unei deflagrații.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit).

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

1 notes
469 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *