FOTO/VIDEO: Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului din orașul Sângeorz-Băi

 -  - 


Joi seara, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un atelier de prelucrare a lemnului din orașul Sângeorz-Băi.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a direcționat în zonă echipaje de pompieri militari de la subunitățile din Sângeorz-Băi și Năsăud, în sprijin intervenind și pompierii voluntari din orașul-stațiune.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au stabilit că incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, în interiorul unui imobil cu destinația depozit / atelier de prelucrare a lemnului (la nivelul parterului) situat pe strada Bradului.

Echipajele de intervenție au reușit localizarea și lichidarea focarelor, înainte ca incendiul să se extindă la etajul imobilului, unde se afla depozitată o cantitate semnificativă de materiale inflamabile și material lemnos.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 40 de minute de către pompierii militari și voluntari.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

După finalizarea intervenției, în urma cercetărilor de la fața locului, s-a stabilit faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de amplasarea unor materiale ce se pot aprinde ușor (combustibile, materiale lemnoase) în apropierea sistemului de încălzire, centrala termică și soba cu acumulare de căldură fiind amplasate una lângă cealaltă.

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

4 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.