FOTO/VIDEO: Ioan Turc: ”Vom învinge și vom reda oraşul bistriţenilor!” Vezi LISTA de consilieri locali!

 -  -  1137Liberalul Ioan Turc a anunțat că și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, fiind susținut de Alianța PNL – USR – PLUS. Potrivit acestuia, partidele de dreapta din Bistrița-Năsăud și-au unit forțele pentru a învinge la alegerile locale din 27 septembrie, scopul comun al acestora fiind acela de a ”reda orașul bistrițenilor”.

Este un moment important pentru Bistrița. Astăzi am depus candidaturile Alianței PNL-USR-PLUS la Primăria municipiului Bistrița și Consiliul Local. Noi, forțele de dreapta, nu ne luptăm cu un partid. Ar fi simplu, dar PSD nu este un partid, ci o grupare de interese care secătuiește bugetele publice fără oprire. Pentru eșecul Bistriței în raport cu majoritatea covârșitoare a municipiilor din Ardeal este vinovat sistemul clientelar, neperformant și corupt patronat de Radu Moldovan și compania, care se pregătește să își pună un administrator al afacerii publice în Bistrița, în persoana lui Cristian Niculae, pentru continuitate. Ca să își mai ridice șansele, au aruncat în luptă, la fel ca și altă dată, tot felul de pseudocandidați, așa, la derută. Vom împiedica acest plan, vom învinge împreună cu bistrițenii. Știu, simt și văd că oamenii cinstiți, muncitori și cu viziune sunt alăpturi de noi,. Forța dreaptă este aici. Alianța s-a format la cererea oamenilor din acest oraș, pentru a îi scăpa de PSD. În seara de 27 septembrie, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vom reda orașul bistrițenilor”, a declarat Ioan Turc într-o conferință de presă.

La rândul lor, liderii celorlalte formațiuni politice care fac parte din Alianța PNL-USR-PLUS, Cristina Iurișniți (USR) și Lorant Sas (PLUS) s-au arătat încrezători că bistrițenii vor susține candidații propuși de alianță. ”Vrem o schimbare la Primăria Bistrița”, au transmis cei doi lideri ai partidelor din Alianța PNL-USR-PLUS.

De asemenea, candidatul susținut de Alianța PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a completat că odată cu alegerile locale din toamna acestui trebuie să înceapă și ”marea curățenie” din instituțiile publice.

PSD-ul conduce municipiul Bistrița de 12 ani și câteva luni primite bonus și de 8 ani județul Bistrița-Năsăud. De 12 ani se joacă cu nervii, se joacă cu banii și se joacă cu viitorul acestui oraș. Ei își închipuie că dacă își iau o pensulă și șterg culoarea roșie și trei trandafiri, lumea o să uite de moștenirea pe care au lăsat-o. O să uite de pârtie, o să uite de struți și o să uite de toți banii aruncați pe apa sâmbetei. O să mai uite încă de ceva: că 12 ani și ceva au stat și ei la braț cu Dragnea, cu Dăncilă și cu Ponta, pe care i-au adus prin Bistrița, de fiecare dată în campanie electorală, să facă promisiuni mincinoase. Eu vă spun astăzi că oricâți iepurași electorali ar băga PSD-ul în cursa pentru municipiul Bistrița, Ioan Turc este viitorul primar al acestui oraș. Și vă mai spun că semnalul a fost dat la alegerile europarlamentare din 2019, când PSD-ul a fost trimis, aici, la Bistrița, pe locul 3. Bistrița și bistrițenii s-au săturat de ei. Pe 28 septembrie 2020, trimitem PSD-ul afară din Primăria Bistrița. Marea curățenie începe. Îi măturăm de la Primăria Bistrița și de la Consiliul Județean. Împreună cu partenerii noștri – USR și PLUS – scoatem acest județ din zodia PSD-istă. E legământul nostru”, a spus Stelian Dolha.

În ceea ce privește echipa de consilieri locali cu care Ioan Turc intră în lupta pentru Primăria Bistrița, aceasta este formată din:

Nr crtNumePrenumeOcupaţiaProfesia
1TURCIOANDirectorJurist
2URÎTEFLORIN-RADUDirector vânzăriInginer
3PETELEUIOANAdministrator societate comercialăInformatician / Economist
4FILIPALEXANDRU-TUDORProfesorProfesor
5MACARIEDOINAProfesorProfesor
6RUȘTIIONELAdministratorMedic
7BRICITIBERIUS-DANIELPensionarEconomist
8MUNTHIUCRISTIEANAdministrator firmăInginer
9HANGANSORINAdministrator firmăInginer
Nr crtNumePrenumeOcupaţia2Profesia3
10HUDREADANIELA-MARIAProfesorProfesor
11PUGNANICOLAE-IOANManagerInginer    
12CICIOCȘTEFANPensionarManager
13GAGA-SEICAMĂRIOARAConsilier JuridicJurist
14CHEȚANMARIUS-FLORINInginer industrialInginer
15SOMEȘANIOANAvocatJurist
16BLAGAIONELInspector resurse umaneSubinginer
17SĂRMĂȘANMIHAI-LUCIANInginer șefGeograf
18MOLDOVANAURELIAN-COSMINSpecialist probleme de mediuHidrolog
19PÂNTEAANDREIInginer geodezInginer
20DUMITRESCUFLORINAContabilEconomist
21POP  CORNEL  PensionarProfesor
22HĂȘMĂȘANTEODOR-TIBERIUDirector SGA BNInginer
23DUMITRUDANIEL-IULIUSAdministrator firmăEconomist
24MUREȘANMARIUS-GAVRILDirector școalăProfesor
25LINULROBERT-GHEORGHEJuristJurist
26DRULEADORIN-VALENTINBroker imobiliarBroker imobiliar
27ACHIMDAN-FLORINDirector vânzăriManagement relațional
Liberalul Ioan Turc a anunțat că și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, fiind susținut de Alianța PNL – USR – PLUS.

Liberalul Ioan Turc a anunțat că și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, fiind susținut de Alianța PNL – USR – PLUS. Potrivit acestuia, partidele de dreapta din Bistrița-Năsăud și-au unit forțele pentru a învinge la alegerile locale din toamnă, scopul comun al acestora fiind acela de a ”reda orașul bistrițenilor”.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Marţi, 18 august 2020
0 notes
262 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *