FOTO/VIDEO: Klaus Iohannis, așteptat de bistrițeni cu aplauze. ”Sunt foarte, foarte impresionat de numărul mare de bistrițeni care m-au întâmpinat cu căldură!”, a spus candidatul PNL

 -  -  13208


Candidatul PNL în cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul şef al statului, s-a aflat sâmbătă în mijlocul bistrițenilor, arătându-se impresionat de modul în care a fost primit. Președintele a străbătut pietonalul Liviu Rebreanu pe jos, i-a salutat pe cetățeni și s-a pozat cu ei, după care le-a vorbit simpatizanților săi în cadrul unui eveniment care a avut loc la Sala Polivalentă din municipiul Bistrița. 

Klaus Iohannis a ajuns în zona centrală a orașului Bistrița sâmbătă, la ora 14:00, fiind așteptat de liberalii din județul Bistrița-Năsăud, dar și de sute de simpatizanți, care l-au întâmpinat cu aplauze și au scandat ”Iohannis președinte!”.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Actualul șef al statului a mers pe jos până la sediul Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud de pe pietonatul Liviu Rebreanu unde, potrivit obiceiului, a fost întâmpinat cu pâine și sare. Klaus Iohannis a stat mai bine de jumătate de oră la sediul de partid, timp în care sute de bistrițeni l-au așteptat afară.

Ulterior, președintele a plecat spre Sala Polivalentă din municipiu tot pe jos, acolo unde le-a vorbit celor circa o mie de bistrițeni care au luat parte la mitingul electoral pentru susținerea candidaturii sale.

Înainte de a li se adresa bistrițenilor, Klaus Iohannis a organizat o scurtă conferință de presă în cadrul căreia a ținut să precizeze: ”Bistrița este un oraș în care am mai fost de câteva ori. De fiecare dată am venit cu mare plăcere. Astăzi, știți bine, sunt aici pentru campania electorală. Sunt foarte, foarte impresionat de numărul mare de bistrițeni care m-au întâmpinat cu căldură, am făcut poze, am schimbat impresii și constat că este o atmosferă foarte, foarte frumoasă aici, în Bistrița”.

Mai apoi, candidatul PNL a susținut un discurs în fața simpatizanților prezenți la mitingul electoral de la Sala Polivalentă.

În discursul său, candidatul PNL a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au votat și i-a îndemnat să o facă din nou, afirmând că ”alegătorul cu ștampila de vot în mână este eroul acestor alegeri”. 

Iohannis a felicitat conducerea PNL Bistrița-Năsăud pentru rezultatul bun de la primul tur al alegerilor, rezultat care a poziționat formațiunea politică pe locul 3 în ierarhia națională.

Sunteți printre campionii acestui an și vă rog să rămâneți conectați. Turul doi trebuie câștigat, dar nu oricum. Turul doi trebuie câștigat cu o majoritate covârșitoare, care să arate PSD-ului unde îi este locul, în opoziție”, le-a transmis candidatul PNL simpatizanților, acesta afirmând și că este în război cu PSD. ”Asta pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor, a venit la guvernare cu promisiuni mari. (…) PSD a atacat democrația din România și rezultatul este cel pe care l-au meritat. Au fost înlăturați de la putere”, a spus Klaus Iohannis.

De asemnea, în discursul său, președintele a mai acuzat Guvernul PSD că ”a luptat în stradă, la propriu, împotriva românilor”, făcând referire la incidentele din data de 10 august 2018. ”Până acolo i-a dus mintea, să încerce să îi îngenuncheze pe români cu forța. Mare prostie”, a spus Iohannis, care a mai adăugat că în cei 30 de ani de când a scăpat de comunism, România nu a reușit să ”se elibereze de tot de comuniști”.

Mesajul președintelui Klaus Iohannis către susținătorii săi din Bistrița-Năsăud.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Potrivit candidatului PNL, ”până acum s-au câștigat multe bătălii, dar nu războiul”, o șansă ca acesta să fie câștigat reprezentând-o cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Klaus Iohannis și-a încheiat discursul în aplauzele celor prezenți, după care s-a fotografiat alături de toți cei care au vrut să aibă o amintire cu președintele României.

Alături de Klaus Iohannis, la mitingul electoral de la Bistrița s-au mai aflat europarlamentarul Rareș Bogdan, Alina Gorghiu – vicepreședintele Senatului, Robert Sighiartău – secretarul general al PNL, președintele PNL Bistrița-Năsăud – Ioan Turc, precum și alți liberali atât din plan  local, cât și național.

VIDEO INTEGRAL cu vizita lui Klaus Iohannis la Bistrița!

Klaus Iohannis, la o întâlnire cu alegătorii din Bistriţa-Năsăud

Partidul Național Liberal a organizat o întâlnire a președintelui Klaus Iohannis cu cetățenii din județul Bistrița-Năsăud.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Sâmbătă, 16 noiembrie 2019

1 notes
2333 views
bookmark icon

One thought on “FOTO/VIDEO: Klaus Iohannis, așteptat de bistrițeni cu aplauze. ”Sunt foarte, foarte impresionat de numărul mare de bistrițeni care m-au întâmpinat cu căldură!”, a spus candidatul PNL

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *