FOTO/VIDEO: Magazinul Decathlon din Bistrița, deschis oficial! De la ora 18:30 sunteți așteptați la o sesiune gratuită de fitness. Iată ce găsiți în magazin!

 -  -  272140 

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a deschis joi, 28 martie, primul său magazin din Bistrița, în incinta galeriei comerciale Bistrița Retail Park, investiția fiind de aproximativ 700.000 de euro. Acesta este primul punct de lucru deschis de companie anul acesta și al 24-lea pe care retailerul îl deține în România. 

Amenajat pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați, Decathlon oferă iubitorilor de sport peste 5.000 de articole și echipamente destinate practicării a peste 50 de sporturi, printre care fitness, alergare, drumeție montană, sporturi de echipă, natație, tenis, pescuit, ciclism, role, sporturi de iarnă și multe altele.

Articolele și echipamente sportive sunt realizate conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu și au prețuri avantajoase. În magazin sunt comercializate inclusiv articole Fabricate în România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.

Primele imagini din magazinul Decathlon Bistrița!

Publicată de Ziar de Bistrita pe Joi, 28 martie 2019

Trebuie precizat că înainte de deschiderea magazinului din Bistrița Retalil Park, Decathlon a organizat la Bistrița o sesiune de testare de produse, acțiune care s-a desfășurat la finele săptămânii trecute, în Parcul Municipal și care s-a bucurat de o prezență numeroasă a bistrițenilor.

Joi, 28 martie, reprezentanții companiei au prezentat presei investiția de la Bistrița, urmând ca în această după-amiază, de la ora 18:30, magazinul să se deschidă pentru public.

”Magazinul din Bistriţa reprezintă primul punct de lucru pe care îl inaugurăm anul acesta, după ce lafinalul anului trecut am dechis un nou spațiu in capitală. Astfel, continuăm misiunea noastră de a face sportul accesibil tuturor şi de a încuraja românii să ducă un stil de viaţă sănătos. Amplasarea în cadrul galeriei comerciale Bistrița Retail Park este una strategică, în direcţia integrării sportulul în rutina zilnică şi facilitării accesului la o gamă largă de produse. Mai mult decât atât, experiența de cumpărare va fi completată de serviciul lansat la finalul anului trecut, Borna Plus, prin intermediul căruia, vizitatorii noştri pot descoperi gama completă de produse Decathlon, beneficiind de livrare gratuită pentru orice comandă prin intermediul acestor dispozitive”‘, a declarat Alex Domșa, directorul de expansiune al Decathlon România.

În Bistrita există o comunitate numeroasă de sportivi şi pasionati de sport, pentru care ne dorim să devenim un partener şi o sursă de inspirație, în desfăşurarea activitătilor sportive preferate. Astfel, în cadrul noului magazin, punem la disporitie o ofertă vastă de produse, peste 95, % dintre acestea fiind marcă proprie Decathlon, iar o parte dintre ele realizate chiar în țara noastră, în cele 3 centre de productie de la Bucureşti, Timişoara şi Reşița. Acestea sunt marcate prin eticheta Fabricat în România. Pe lăngă produsele şi echipamentele de top, vom continua să susținem pasiunea pentru sport, prin evenimente sportive periodice, de care bistrițenii se vor putea bucura în mod gratuit”, a declarat Marius Dorobanțu, directorul magazinului Decathlon Bistrița.

Prezent la evenimentul de deschide a fost și primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu.

Primarul Ovidiu Teodor Crețu, prezent la deschiderea magazinului Decathlon Bistrița.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Joi, 28 martie 2019

”Am așteptat de ceva timp clipa asta pentru că în acest moment shopping city est al Bistriței este realizat. Lipsea acest magazin. Eu vă mărturisesc că l-am așteptat cel mai mult din toate magazinele care s-au deschis în partea asta de est a orașului nostru și mă bucur e în sfârșit ați venit pentru că e necesar un astfel de magazin, un magazin mare, cu exhipament sportiv, pentru că în Bistrița sunt foarte mulți practicanți ai sportului, de la copiii foarte mici până la oamenii foarte în vârstă. Cunosc foarte bine magazinele Decathlon începând cu cel din Besancon din Franța și venit până acasă am vizitat foarte multe pentru că mi-am cumpărat din aceste managine încălțăminte, îmbrăcăminte de sport la calitate foarte bună și prețuri rezonabile. Aveți un coeficient foarte bun de calitate – preț. Cred că bistrițenii se vor bucura de deschiderea magazinului. Eu sper să faceți afaceri bune aici. Pentru mine ca primar este o mare mulțumire că această zonă, care în urmă cu 11 ani când am intrat în ținuta de primar, când am câștigat primul mandat era practic o zonă dezolantă, s-a dezvoltat. Fosta UCTA, cu fosta fabrică de lapte, cu niște terenuri agricole. Dar, pas cu pas s-au făcut investițiile pe care le vedeți acum și care funcționează foarte bine. Bistrițenii și-au dorit o astfel de zonă și acum o au”, a declarat primarul Ovidiu Teodor Crețu, care alături de reprezentanții companiei, Alex Domșa și Marius Dorobanțu, au tăiat panglica.

De asemenea, în cadrul evenimentului a fost prezentată și echipa magazinului, din care fac parte 11 pasionați de sport.

Bistrițenii care vor alege să treacă pragul magazinului Decathlon încă din prima zi de funcționare vor fi așteptați cu multe surprize și o sesiune gratuită de fitness alături de Mădălina Predoi, Flavius Predoi și Cristian Geamăn.

Începând de vineri, 29 martie, magazinul va fi deschis de luni până duminică între orele 09:00 – 21:00.

La nivel național, Decathlon reunește peste 1.200 de colaboratori, într-o rețea de 24 de magazine, la care se adaugă platforma online.

(P)

27 bookmark
0 notes
1865 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.