FOTO/VIDEO: Noapte grea pentru pompieri! Ore în șir s-au chinuit să stingă un indendiu izbucnit la un depozit de produse furajere

 -  -  951Duminică seara, un puternic incendiu a izbucnit la un depozit de produse furajere din localitatea Rodna. Ore în șir au acționat pompierii pentru stingerea focului.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, precum și pompierii voluntari din Rodna, Maieru și Șanț.

În momentul în care pompierii au ajuns la locul indicat au găsit incendiul care se manifesta violent, generalizat, pe o suprafață de aproximativ 400 mp. Imobilul se afla pe drumul de legătură dintre localitatea Rodna și Valea Ilvelor, într-o zonă greu accesibilă autospecialelor de pompieri”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Noapte grea pentru pompieri! Ore în șir s-au chinuit să stingă un indendiu izbucnit la un depozit de produse furajere

Publicată de Ziar de Bistrita pe Duminică, 9 august 2020

Incendiul a fost lichidat abia în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03.00.

”Au ars aproximativ 30 de tone plante furajere. 18 pompieri militari și voluntari, cu cinci autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor au acționat aproape 7 ore pentru protejarea unor anexe alăturate și pentru localizarea și lichidarea focarelor”, a mai adăugat Marius Rus.

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
76 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *