FOTO/VIDEO: O ”altfel” de cerere în căsătorie, la Năsăud! Jandarmii – complicii unui tânăr

 -  -  2218


Cerere în căsătorie inedită la Năsăud, unde un tânăr a solicitat sprijinul jandarmilor pentru a își surprinde iubita într-un moment important din viața lor.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, pentru marele moment a fost pus la cale un întreg scenariu.

Astfel, conform scenariului, totul s-a desfășurat în timpul unei acțiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud.

Pe terasă se aflau și cei doi protagoniști – Daniel și Ariana.

În momentul în care jandarmii l-au legitimat pe Daniel, acesta a devenit agitat, astfel că oamenii legii l-au percheziționat.

Asupra lui a fost descoperită o cutiuță de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar și în care se afla un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soție.

  • Vrei să fii soția mea?, a întrebat Daniel cu emoție în glas.
  • Da!, i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său.

Daniel este cel care a pus la cale această surpriză pentru a o impresiona pe Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni.

Felicitări! Să fie într-un ceas bun!

0 notes
1343 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *