FOTO/VIDEO: O butelie a explodat într-o bucătărie de vară a unei gospodării din localitatea Valea Poenii. A urmat și un incendiu

 -  -  1050


Pompierii bistrițeni au intervenit în localitatea Valea Poenii, comuna Livezile, după ce printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112 s-a anunțat că într-o bucătărie de vară a explodat o butelie, explozia fiind urmată imediat de un incendiu.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. De asemenea, în zonă au acționat și pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Livezile.

Pompierii au intervenit rapid pentru că exista riscul ca focul să se extindă și la alte imobile învecinate.

Casa de locuit alipita bucatăriei de vară a fost protejată, pagubele materiale fiind limitate la structura din lemn a podului casei. Au ars bucătăria de vară în interiorul căreia a avut loc explozia și anexe gospodărești în care se află baloti de fân”, a prcizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Pompierii lucrează în continuare pentru lichidarea tuturor focarelor.

Pompierii bistrițeni au intervenit în localitatea Valea Poenii, comuna Livezile, după ce printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112 s-a anunțat că într-o bucătărie de vară a explodat o butelie, explozia fiind urmată imediat de un incendiu.https://www.ziardebistrita.ro/foto-video-o-butelie-a-explodat-intr-o-bucatarie-de-vara-din-localitatea-valea-poenii-a-urmat-si-un-incendiu/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Marţi, 1 septembrie 2020

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
175 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *