FOTO/VIDEO: O mașină s-a răsturnat la Herina. Două femei au rămas încarcerate

 -  -  11046


Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în localitatea Herina, unde o mașină a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Două femei au rămas blocate în interiorul autoturismului, pentru scoaterea lor fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, în urma accidentului au rezultat două victime, care se pare că ar fi rămas blocate în interiorul mașinii avariate.

La locul accidentului intervin mai multe echipaje – un echipaj de terapie intensiva mobilă SMURD, un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

”Din primele date, două persoane au rămas blocate în interior. Acestea sunt conștiente. Intervenția este în dinamică”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE

”Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechința a ajuns primul la locul solicitării și a procedat la extragerea în condiții de siguranță a celor doua femei rămase blocate în autoturism. Victimele – în vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv 50 de ani – au fost predate conștiente echipajului de terapie intensiva mobilă SMURD, respectiv echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud. Victimele erau blocate intre elemente de caroserie, dar au putut fi extrase în condiții de siguranță fără a fi nevoie de îndepărtarea elementelor de caroserie. Cele două victime erau stabile hemodinamic și respirator și au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite”, a adăugat Marius Rus.

ACTUALIZARE 2

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de verificări la accidentul rutier care a avut loc pe DN 15A, în localitatea Herina.

”A fost implicat un autoturism condus de o tânără de 21 de ani, din Băița, județul Mureș. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto și a unei pasagere de 47 de ani, din Teaca. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

1 notes
171 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *