Din Bistrita

FOTO/VIDEO: Patinoarul sintetic va funcționa pe terenul din zona Hotelului Metropolis

 -  - 


Primăria Bistrița a demontat circuitul pumptrack de pe terenul situat în apropierea Hotelului Metropolis din municipiu și a început lucrările de montare a patinoarului sintetic în această zonă. 

Lucrările vor fi finalizate în scurt timp, urmând ca patinoarul să fie pus în funcțiune.

Acest patinoar a fost achiziționat anul trecut de către municipalitate, investiția ridicându-se la aproximativ 600.000 de lei, bani asigurați din bugetul local.

Patinoarul are o suprafață de circa 600 de metri pătrați, similară cu cea de la Cârța, județul Harghita, pe care se antrenează echipa națională de hochei și unde funcționează o academie de hochei.

Inițial, patinoarul a funcționat în Piața Centrală din municipiu, dar de acolo a fost demontat în luna februarie a acestui an, fiind montat din nou în oraș abia acum.

Anul trecut, Consiliului Local Bistrița a aprobat și taxele percepute pentru utilizarea patinoarului. Astfel, cei care vor dori să își petreacă timpul liber făcând mișcare în acest mod vor trebui să achite următoarele tarife:

În ceea ce privește circuitul pumptrack care funcționa în această zonă, primarul Ioan Turc a anunțat că acesta va fi mutat pe un teren situat la capătul străzii Grănicerilor, unde municipalitatea vrea să amenajeze o zonă și mai generoasă pentru cicliști.

113 views
bookmark icon

One thought on “FOTO/VIDEO: Patinoarul sintetic va funcționa pe terenul din zona Hotelului Metropolis

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.