FOTO/VIDEO: Polițiștii au intensificat acțiunile de control în zona Băilor Figa

 -  -  1047


În acest final săptămână, polițiștii din Beclean au intensificat acțiunile de control în zona Băilor Figa, verificările vizând prevenirea faptelor antisociale și a accidentelor rutiere. În timpul controalelor au fost depistate și nereguli, motiv pentru care au fost aplicate zeci de sancțiuni.

”Au fost avute în vedere și respectarea normelor de prevenire a infectării cu Sars-Cov-2. Suplimentar, polițiștii de la Prevenirea Criminalității au desfășurat acțiuni de informare, au distribuit materiale pentru prevenirea furturilor din locuință și le-au atras atenția celor întâlniți să nu facă publică plecarea de acasă, pentru că astfel oferă un pont bun hoților. Totodată, celor mici li s-au înmânat broșuri cu sfaturi preventive care să-i țină pe perioada vacanței departe de evenimente nedorite. Polițiștii de la Rutieră, împreună cu cei de la Prevenirea Criminalității au diseminat materiale pentru prevenirea furturilor din autoturisme și le-au reamintit celor întâlniți faptul că, pentru o vacanță lipsită de griji este necesar să-și asigure autovehiculele și să-și protejeze bunurile de valoare”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

De asemenea, a fost monitorizat traficul rutier pe Drumul Național 17 și drumul de acces spre stațiunea Figa, fiind oprite pentru control și verificate peste 60 de autovehicule și aproape 100 de persoane.

Pentru neregulile constatate în cadrul acțiunilor desfășurate, oamenii legii au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 8.800 de lei, majoritatea pentru nerespectarea legislației rutiere. Ca măsură complementară, a fost dispusă reținerea a două permise de conducere și retragerea unui certificat de înmatriculare.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

0 notes
172 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *