Administratie

FOTO/VIDEO: Primarul Ioan Turc – bilanț la doi ani de mandat. ”Bistrița va deveni unul dinte orașele cu standard mare de viață”

 -  - 


Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a prezentat joi, într-o conferință de presă, un bilanț al activității sale din primii doi ani de mandat. 

”Peste două zile se împlinesc doi ani de la depunerea jurământului, așa că am făcut un rezumat al activității celor doi ani de mandat”, a spus primarul Ioan Turc la începutul conferinței de presă.

Astfel, edilul Bistriței a vorbit despre investițiile realizate de municipalitate pe mai multe domenii – social, infrastructură și mobilitate urbană, regenerare urbană, digitalizare, sport, educație, salubritate, parcări, spații verzi sau agrement. Totodată, primarul a prezentat și o serie de investiții pe care Primăria Bistrița le va implementa în viitor și pentru care se lucrează în prezent la pregătirea documentațiilor tehnice.

Toate investițiile prezentate de edil pot fi consultate mai jos:

Recuperăm decalajul pe care îl avem față de orașele care au avut constant parte de un ritm de dezvoltare normal. Nu doar că recuperăm. Îi asigur pe toți concitadinii noștri că Bistrița va deveni, la finalizarea acestor proiecte, nu la calendele grecești, unul dinte orașele cu standard mare de viață din această țară, cu un mare nivel de civilizație. Discut despre un orizont de timp de la doi la patru ani”, a încheiat primarul Ioan Turc.

83 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.