FOTO/VIDEO: PSD Bistrița-Năsăud, chef cu 1.200 de invitați, de 8 Martie!

 -  -  2153539Număr record de participanți la petrecerea pregătită de organizația Partidului Social Democrat filiala Bistrița-Năsăud, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. Una dintre sălile celui mai mare restaurant din Bistrița a fost neîncăpătoare pentru cei peste o mie de participanți.

1.200 de social-democrați din județul Bistrița-Năsăud au participat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la petrecerea organizată de PSD Bistrița-Năsăud cu prilejul zilei de 8 Martie.

Sala din Bistrița cu cea mai mare capacitate pentru evenimente festive a fost neîncăpătoare, astfel că evenimentul s-a desfășurat în două săli alăturate, anunță deputatul Doina Pană, pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

”În ultimii ani a însemnat o petrecere de 900 colegi, maxim cât permite Giulia 2, cea mai mare sală de nunți din Bistrița. Anul acesta a însemnat o petrecere de 1.200 colegi, în cele două săli alăturate ale complexului de nunți Giulia. De ce? Pentru că suntem o organizație foarte unită și e o mare bucurie pentru noi să fim împreună și la muncă și la distracție. Și mai înseamnă ceva: prețuirea pe care o au colegii noștri pentru noi, colegele lor!” a scris Doina Pană. 

De la petrecerea organizată la Bistrița nu au lipsit nici vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, și nici ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, care au ales să le sărbătorească pe doamnele și domnișoarele din viața lor chiar acasă.

Petrecerea a fost presărată cu momente artistice susținute de ansambluri folclorice din Bistrița-Năsăud.

Publicată de Pana Doina pe Vineri, 8 martie 2019

FOTO/VIDEO: Facebook

21 bookmark
5 notes
3264 views
bookmark icon

5 thoughts on “FOTO/VIDEO: PSD Bistrița-Năsăud, chef cu 1.200 de invitați, de 8 Martie!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.