FOTO/VIDEO: Puternic incendiu la o casă din Rodna

 -  -  1091


Un puternic incendiu a cuprins, marți seara, o casă și mai multe anexe gospodărești din localitatea Rodna, pompierii acționând aproape o oră și jumătate pentru a stinge focul.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi și pompierii voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Rodna și Șanț.

Când echipajele de intervenție cu autospecialele de stingere au ajuns la locul indicat, incendiul se manifesta generalizat, la întreg acoperișul, o suprafață de circa 150 mp și amenința să se extindă la clădirile învecinate – case de locuit și anexe gospodărești. Pompierii militari si voluntari au acționat pentru protejarea vecinătăților, concomitent cu localizarea și lichidarea focarelor. După aproximativ 10 minute, incendiul a fost localizat și a fost lichidat în aproximativ o oră și jumătate”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, persoanele care locuiau în casă – doi copii și doi adulți – s-au autoevacuat în condiții de siguranță.

În urma cercetărilor de la fața locului, pompierii au ajuns la concluzia că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de amplasarea materialelor care se aprind ușor (combustibile) în apropierea coșului de fum.

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

1391060cookie-checkFOTO/VIDEO: Puternic incendiu la o casă din Rodna
0 notes
216 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.