FOTO/VIDEO: Puternic incendiu la o gospodărie din Poienile Zagrei

 -  - 


Pompierii militari năsăudeni, cu patru echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD, și cei din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zagra au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, la un incendiu izbucnit la o gospodărie (casa de locuit, anexe, magazin alimentar) pe raza localității Poienile Zagrei.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, incendiul a izbucnit în jurul orei 02:00.

Când au ajuns la fața locului, forțele de intervenție au stabilit că incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață totală desfășurată de 450 mp și amenința să se extindă la gospodăriile învecinate.

Au fost evacuate bunurile din zonele de manifestare a incendiului, precum și mai multe butelii, care prezentau riscul producerii unei deflagrații.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, persoanele care locuiau în casa au reușit să se autoevacueze. O femeie a suferit un atac de panică, dar nu s-a impus transportul acesteia la spital.

După finalizarea intervenției și îndepărtarea elementelor de constructie care prezentau riscul prăbușirii, in urma anchetei de la fata locului s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o cauză de natura electrică (efectul termic al curentului electric).

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.