FOTO/VIDEO: S-a deschis sezonul moto și la Bistrița

 -  - 


Uniți de aceeași pasiune, motocicliștii din Bistrița au participat la un marș organizat sâmbătă pe străzile din oraș, acțiune prin care și-au propus să atragă atenția cu privire la faptul că a început sezonul moto și că vor fi prezenți în trafic.

Motocicliștii s-au întâlnit în parcarea centrului comercial Bistrița Retail Park și au pornit pe traseul Calea Moldovei – strada 1 Decembrie – Bulevardul Republicii – strada Gării – Bulevardul Independenței – intersecția dintre Bulevardul Independenței, Drumul Sigmirului, strada Petru Maior și strada Libertății – Bulevardul Independenței – strada Gării – Bulevardul Republicii – strada 1 Decembrie – Calea Moldovei -parcarea centrului comercial Bistrița Retail Park.

Alături de ei, tot pe două roți, s-au aflat și polițiștii de la Serviciul și Biroul Rutier, care au condus marșul.

Polițiștii le-au recomandat motocicliștilor să poarte echipamente de protecție cu elemente reflectorizante, să păstreze farul aprins și să evite unghiurile din care nu pot fi observați în trafic. Totodată, le-au explicat noile modificări ale Codului Rutier, dar și obligațiile pe care le au.

Siguranța în trafic depinde de fiecare dintre noi: fiți responsabili, respectați regulile de circulație!”, este mesajul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Evenimentul de la Bistrița a făcut parte dintr-o amplă acțiune organizată la nivel național, în toate reședințele de județ, și intitulată ”Wheels of Hope 2022”.

FOTO/VIDEO: IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.