FOTO/VIDEO: Se toarnă asfalt pe drumul ce leagă Rodna de Valea Vinului

 -  -  1226


Aflat într-o avansată stare de degradare, drumul care face legătura între localitățile Rodna și Valea Vinului a intrat în sfârșit în reabilitare, în aceste zile turnându-se primul covor de asfalt.

Au început lucrările de asfaltare a drumului Rodna – Valea Vinului. Primul covor de asfalt este în execuție. Vă mulțumim pentru întelegere, continuăm munca pentru Rodna și rodneni”, a anunțat primarul comunei Rodna, Tinu Grapini.

Acesta a completat că în weekend vor exista restricții de circulație. Astfel, pentru a facilita execuția lucrărilor și accesul turiștilor care aleg să viziteze Poiana cu narcise din Munții Rodnei, circulația cu camioane și utilaje grele va fi restricționată în zilele de 5 și 6 iunie pe Valea Vinului.

Lucrările sunt executate de compania Frasinul, în proiect fiind prevăzută reabilitarea unui tronson de circa 9 km de drum. Mai exact, se va reabilita partea carosabilă, se vor amenaja rigolele și acostamentele, vor fi montate poduri și podețe și vor fi făcute consolidări pe unele porțiuni de drum unde există risc de alunecări. De asemenea, este prevăzută și montarea a 6 băncuțe cu masă de tip picnic, 12 băncuțe pentru odihnă și 6 coșuri de gunoi pentru colectare selectivă.

Investiția este de aproximativ 10 milioane de lei.

0 notes
351 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *