FOTO/VIDEO: Tânăr prins în flagrant cu aproximativ 4 kilograme de cannabis, reținut de procurorii DIICOT Bistrița-Năsăud

 -  -  1218


Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud au dispus reținerea, pe o perioadă de 24 de ore, a unui tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

”La data de 15 iunie, într-o stație de distribuție a carburantului din municipiul Cluj-Napoca, polițiștii au depistat un tânăr, de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce ar fi ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei societăți de transport internațional. În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit un bagaj, în care se aflau 4 pachete vidate, ce conțineau o substanța vegetală de culoare verde. În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 4 kilograme de cannabis. De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un dispozitiv de mărunțit tip grinder, mai multe fragmente de cannabis sub formă de muguri, două telefoane mobile, două cartele telefonice și 1.600 de euro”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Tânărul a fost condus la audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, prin ordonanța procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistrița-Năsăud, acesta fiind cercetat pentru complicitate la introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, în vederea arestării preventive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

FOTO/VIDEO: IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
343 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *