Eveniment

FOTO/VIDEO: Transportul maritim și feroviar – tema expoziției LEGO de la Muzeul din Bistrița

 -  - 


Minunata lume LEGO a revenit la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, iar fanii celebrelor cărămizi sunt așteptați în aceste zile să viziteze expoziția de primăvară pregătită de Asociația Brickenburg.

Expoziția a fost deschisă joi dimineața, tema acestei ediții fiind transportul feroviar și maritim. Încă de la primele ore de la deschidere, expoziția a fost vizitată de copii de toate vârstele și nu numai.

Vizitatorii au avut ocazia să admire machete reprezentând trenuri, gări, vapoare, porturi, dar piesa de rezistență a expoziției este o machetă a vaporului Titanic – o replică de 1,35 metri lungime, cu peste 9.000 de piese în componență și o incredibilă atenție la detalii.

Expoziția este organizată de Asociația Brickenburg și Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și poate fi vizitată în perioada 14 – 17 aprilie, în intervalul orar 10.00-18.00. 

Prețul unui bilet este echivalent cu prețul biletului de acces în muzeu + 2 lei / vizitator pentru acces la expoziție, adică 10 lei pentru adulți și 4 lei pentru copii, elevi și studenți.

201 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.