FOTO/VIDEO: Trei tineri au decedat într-un grav accident rutier produs în Poiana Stampei, județul Suceava

 -  -  22335


Trei tineri și-au pierdut viața în urma unui grav accident rutier produs în județul Suceava. Mașina în care se aflau s-a transformat într-un morman de fiare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) al județului Suceava, accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe raza localității Poiana Stampei.

Un singur autoturism a fost implicat în evenimentul rutier, trei persoane rămânând încarcerate în interiorul mașinii.

”Vorbim despre un autoturism răsturnat pe cupolă, în afara părții carosabile, pe raza localității Poiana Stampei. Trei persoane au rămas încarcerate în interiorul mașinii, iar la fața locului au fost trimise două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul colegilor de la ISU Bistrița-Năsăud, care au intervenit cu două echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă mobilă. Victimele încarcerate, toate trei în stare de inconștiență, au fost extrase dintre fiarele contorsionate și imediat s-a trecut la manevre de resuscitare”, a declarat lt. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, pentru Info Suceava.

S-a lucrat zeci de minute pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, iar apoi, pentru resuscitarea lor.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, cele trei victime – trei bărbați cu vârste de 23, 30 și 30 de ani – au fost declarate decedate.

Din nefericire, după finalizarea protocolului, s-a declarat decesul pentru toate cele trei victime”, a adăugat lt. Alin Găleată.

Polițiștii suceveni efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud, ISU Suceava

VIDEO: INFO Suceava

2 notes
1460 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *