FOTO/VIDEO: Un bărbat din Budacu de Jos a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

 -  - 


Un bărbat din localitatea Budacu de Jos şi-a pierdut viaţa, joi dimineața, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Potrivit sursei citate, la fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Bistrița și cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Budacu de Jos.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au stabilit că incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, și exista riscul ca flăcările să se extindă și la alte imobilele învecinate.

Pompierii militari bistrițeni au procedat pentru localizarea focarelor și protejarea vecinătăților. În momentul în care s-a putut asigura accesul în interior, pompierii au găsit o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 64 de ani. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat. Tavanul încăperii în care a fost găsit s-a prăbușit în urma arderii structurii de rezistenta a imobilului”, a declarat Marius Rus.

Intervenția pompierilor a durat aproximativ două ore. După lichidarea incendiului, pompierii au trecut la îndepărtarea elementelor de construcție care mai prezentau riscul prăbușirii.

În urma cercetărilor de la fața locului, s-a stabilit că incendiul a izbucnit de la o țigară aprinsă.

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

5 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.