FOTO/VIDEO: Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în zidul unei case. Accidentu s-a produs în Mureșenii Bârgăului

 -  -  3333


Un accident rutier soldat cu o victimă s-a produs, duminică seara, pe DN 17, pe raza localității Mureșenii Bârgăului din județul Bistrița-Năsăud.

Din primele informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în zidul unei case. În accident a fost implicat un autoturism de teren.

La fața locului au fost solicitate echipaje de intervenție, întrucât în autoturismul avariat a rămas blocat un pasager.

Spre zona în care s-a produs accidentul au fost direcționate un echipaj SMURD de prim ajutor și unul de descarcerare din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Medicii i-au acordat asistență medicală victimei care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Bistrița.

Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat o victimă (pasagerul de pe bancheta spate), conștientă, cooperantă, cu multiple leziuni și traumatisme” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU B-N.

În acest caz se efectuează cercetări, polițiștii urmând să stabilească circumstanțele exacte în care accidentul s-a produs.

ACTUALIZARE

La spital au mai ajuns încă două persoane în afara celui găsit pe bancheta din spate a mașinii, cu alte autoturisme. Șoferul a părăsit locul accidentului.

“Poliția a fost sesizată despre producerea unui accident rutier, pe raza localității Mureșenii Bârgăului. La fața locului, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul ar fi fost condus de către un bărbat de 44 de ani din Colibița, care a părăsit locul producerii accidentului. În prezent, polițiștii fac căutări pentru găsirea acestuia. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 3 persoane de 67 de ani, 24 și 14 ani” a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO/VIDEO: ISU B-N

3 bookmark
0 notes
58 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.