FOTO – VIDEO: Vezi cum a fost atmosfera la evenimentul caritabil organizat de Diana Morar! Banii sunt pentru Vlăduț, un băiețel de 3 ani, diagnosticat cu leucemie și care se află sub tratament!

 -  -  31341Femeile Liberale au organizat o seară caritabilă, la Hotel Metropolis. La evenimentul conceput de Diana Morar au participat lideri ai PNL, funcționari publici, oameni de afaceri și membrii de partid din întreg județul. Majoritatea femeilor prezente au îmbrăcat costume populare din diferite zone, fapt care a creat o atmosferă autentică, de sărbătoare!

În ce a constat acțiunea!

Organizațiile femeilor liberale din întreg județul au preparat produse tradiționale, cu specific local și au realizat coșuri cu produse preparate după rețete românești: cârnați, zacuscă, brânzeturi, țuică, murături etc. Licitația a început de la 250 de lei pentru fiecare coș tradițional.

La eveniment au participat mai multe grupuri de colindători, din diferite zone ale județului! 

O persoană anonimă a cumpărat 25 de coșuri cu produse tradiționale!

Diana Morar a făcut anunțul serii și a spus că o doamnă dragă sufletului ei cumpărat 25 de coșuri preparate tradiționale. A fost cea mai mare achiziție a serii.

La evenimentul caritabil au participat mai mulți lideri ai PNL, printre care Ioan Turc, Sorin Hangan, Stelian Dolha dar și gruparea PDL-istă: Dorina Cicioc, Doina Sigmirean și câteva activiste de partid. Grigore Țiolan și Traian Ogâgău au reprezentat primarii liberali!

Ioan Oltean a venit pe final și a fost primit cu brațele deschise de o parte a PNL-iștilor!

Pe final, și-a făcut apariția Ioan Oltean care a fost primit cu brațele desschise de unii susținători pe care-i cunoștea din acțiunile de campanie. Fostul deputat a cumpărat coșul preparat de organizația din Chintelnic.

S-au adunat 7.000 de lei, bani care vor fi donați unui băiețel bolnav de leucemie!

În total s-au adunat 7.000 de lei, bani care vor fi direcționați spre un caz special, Vlăduț Urian, un băiețel care suferă de o formă de leucemie care poate fi tratată.

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Vlăduț, copilașul ce luptă cu leucemia, speră la un Crăciun frumos, acasă

Diana Morar vrea ca acest eveniment să devină TRADIȚIE în PNL!

Diana Morar vrea ca acest eveniment să devină o tradiție și să se desfășoare anual în preajma Crăciunului… iar banii să fie donați unor cazuri speciale.

3 bookmark
1 notes
66 views
bookmark icon

One thought on “FOTO – VIDEO: Vezi cum a fost atmosfera la evenimentul caritabil organizat de Diana Morar! Banii sunt pentru Vlăduț, un băiețel de 3 ani, diagnosticat cu leucemie și care se află sub tratament!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.